longboard blog

Végre: visszatért az igazi Rayne Longboards

Április van, elég sok újdonság jelent meg már idén, de olyasmi, ami elérte volna az ingerküszöbünket, nem nagyon. Menjetek a Muirskate oldalra, ott megtaláljátok a Madrid, DB, Landyachtz és társaik idei grafikáit. Pár cég kijött némi technológiai fejlesztéssel is, de igazán nagy durranás még nem annyira volt 2016-ban.

A tavaly kimondottan csalódást okozott Rayne a fóliázott Darkside szériával, a bénácska slide-sorozattal, meg a csomó új grafikával viszont úgy tűnik visszatért. Az egykor fényesen ragyogó, aztán kicsit elgagyisodó kanadai cég 2016 áprilisában, az új Elevation Series-zel elég komolyan odacsapott. A Darkside deszkákból ismert, agresszív és kényelmetlen radial dropokat simább micro dropokra cserélték, a Vandal VÉGRE rocker konkávot kapott (és W-t is, és mikro dropokat is, és Genesis-nek hívják), megjelent a Fitter Bro model végleges és csodaszép változata is.

Advertisement

Lehet nézegetni a lapokat. Gyönyörűek, és persze az összes 100% bambusz s üvegszál, fat bottom konstrukció, piacvezető minőség. welcome back Rayne Longboards!!

Share This Story