√Āprilis van, el√©g sok √ļjdons√°g jelent meg m√°r id√©n, de olyasmi, ami el√©rte volna az ingerk√ľsz√∂b√ľnket, nem nagyon. Menjetek a Muirskate oldalra, ott megtal√°lj√°tok a Madrid, DB, Landyachtz √©s t√°rsaik idei grafik√°it. P√°r c√©g kij√∂tt n√©mi technol√≥giai fejleszt√©ssel is, de igaz√°n nagy durran√°s m√©g nem annyira volt 2016-ban.

A tavaly kimondottan csal√≥d√°st okozott Rayne a f√≥li√°zott Darkside sz√©ri√°val, a b√©n√°cska slide-sorozattal, meg a csom√≥ √ļj grafik√°val viszont √ļgy tŇĪnik visszat√©rt. Az egykor f√©nyesen ragyog√≥, azt√°n kicsit elgagyisod√≥ kanadai c√©g 2016 √°prilis√°ban, az √ļj Elevation Series-zel el√©g komolyan odacsapott. A Darkside deszk√°kb√≥l ismert, agressz√≠v √©s k√©nyelmetlen radial dropokat sim√°bb micro dropokra cser√©lt√©k, a Vandal V√ČGRE rocker konk√°vot kapott (√©s W-t is, √©s mikro dropokat is, √©s Genesis-nek h√≠vj√°k), megjelent a Fitter Bro model v√©gleges √©s csodasz√©p v√°ltozata is.

Lehet n√©zegetni a lapokat. Gy√∂ny√∂rŇĪek, √©s persze az √∂sszes 100% bambusz s √ľvegsz√°l, fat bottom konstrukci√≥, piacvezetŇĎ minŇĎs√©g. welcome back Rayne Longboards!!