longboard blog

Rejtett üzenet a Loaded Challenge kampányban?

Pár hete a Loaded legendás alap-ridere Adam Colton posztolt egy rövidke videót a Facebookján “új prototípust tesztelek” címmel. Íme:

Tegnap pedig megjelent a cég új “trükk kihívás” sorozatának első epizódja, amiben Adam ismerteti a szabályokat és bemutatja az első trükköt a sorozatból, amit teljesíteni kell a Loaded kedvezmények elnyeréséhez.

Advertisement

Az új videó történetesen ugyanabban a festői környezetben, ugyanazon az útszakaszon készült, mint a prototípusos film. Az első jelenetben pedig mit látunk, na mit? Hát ezt:

Megeszem a narancssárga Predator sisakom reggelire, ha ez nem ugyanaz a prototípus, amit a hetekkel ezelőtti teaserben tesztelt Colton. Ha ez igaz, akkor az egész Loaded Challenge nem más, mint egy új deszka megjelenés csodálatosan felépített promója. Mivel dancing/freestlye vonalon megy a sztori, így valószínüleg az új board is ebbe a kategóriába tartozik majd. Hát ennyi, a Longboard TMZ adását olvasták. Figyelni fogjuk a Challenge videókat, újabb prototípus-megjelenést remélünk!

Share This Story