P√°r hete a Loaded legend√°s alap-ridere Adam Colton posztolt egy r√∂vidke vide√≥t a Facebookj√°n ‚Äú√ļj protot√≠pust tesztelek‚ÄĚ c√≠mmel. √ćme:

Tegnap pedig megjelent a c√©g √ļj ‚Äútr√ľkk kih√≠v√°s‚ÄĚ sorozat√°nak elsŇĎ epiz√≥dja, amiben Adam ismerteti a szab√°lyokat √©s bemutatja az elsŇĎ tr√ľkk√∂t a sorozatb√≥l, amit teljes√≠teni kell a Loaded kedvezm√©nyek elnyer√©s√©hez.

Az √ļj vide√≥ t√∂rt√©netesen ugyanabban a festŇĎi k√∂rnyezetben, ugyanazon az √ļtszakaszon k√©sz√ľlt, mint a protot√≠pusos film. Az elsŇĎ jelenetben pedig mit l√°tunk, na mit? H√°t ezt:

Advertisement

Megeszem a narancss√°rga Predator sisakom reggelire, ha ez nem ugyanaz a protot√≠pus, amit a hetekkel ezelŇĎtti teaserben tesztelt Colton. Ha ez igaz, akkor az eg√©sz Loaded Challenge nem m√°s, mint egy √ļj deszka megjelen√©s csod√°latosan fel√©p√≠tett prom√≥ja. Mivel dancing/freestlye vonalon megy a sztori, √≠gy val√≥sz√≠n√ľleg az √ļj board is ebbe a kateg√≥ri√°ba tartozik majd. H√°t ennyi, a Longboard TMZ ad√°s√°t olvast√°k. Figyelni fogjuk a Challenge vide√≥kat, √ļjabb protot√≠pus-megjelen√©st rem√©l√ľnk!