longboard blog
longboard blog

A Rayne longboards első deszkája volt anno a Forge, egy 46" hosszú, 30"-es tengelytávval fúrt flexi longboard, amivel már lehetett freerideolgatni, de leginkább talán a Loaded Banghrának volt ellenfele a táncparketten. Meglepetésre a Rayne hamarosan újra piacra dobja a Forge-ot rövidebb, városi vagánykodásra alkalmasabb verzióban, laposabb kicktailekkel, nagyobb kerékvájatokkal mint amilyenek az egykori ősdeszkán voltak.

Advertisement
Illustration for article titled Rayne Forge - vissza a jövőbe

Az eredeti Rayne Forge anno...

Most dörzsöljük meg a szemünket és olvassuk újra a fenti sorokat: igen flexboard-ot jelentet meg hamarosan a DH/Freeride deszkáiról ismert márka, a Rayne. Ezzel a lépéssel mindenéppen piacot akarnak lopni más gyártóktól, akik már jelen vannak a ruganyos dance/cruise/carve/slide vonalon.

Advertisement
Illustration for article titled Rayne Forge - vissza a jövőbe

A képek alapján a forge eléggé csajos board bármit is jelentsen ez a jelző egy olyan sportban, ahol a lányok ugyanúgy 100-al csapatnak le a hegyről mint a fiúk. Mindenesetre nem véletlen, hogy ezt a Longboard Larry, vagy akár Loaded Dervish verő lapot nem valamelyik slide huszár, hanem a Rayne DH királynője, Marissa Nunez reklámozza, és várható, hogy a bemutató videóban is ő cross steppel majd a naplementében.

Advertisement

Hogy mik vannak!

Share This Story

Get our newsletter