longboard blog

Rayne 2017-es tavaszi kollekció - ne már

Bár a cég weboldalán egyelőre nem jelent meg semmilyen célzás a tavaszi szezon indulására, a Sickboardson már lehet vásárolni a Rayne új kollekciójából. Míg a többi nagy gyártó alig várja, hogy a mormota tavaszt jelezzen, már jönnek is a ki az újévi termékekkel, a Rayne általában később, nyáron jelenti be az igazi nagy durranásokat. A tavasz hagymányosan nem annyira erős a kanadai cégnél, idén azonban olyan lett a felhozatal, hogy a deszkákat látva csak annyit mondtunk: “na ne már”. Ha konkávban, formában, névben nincs is semmi új, legalább a grafikák lennének olyanok, hogy az ember egy percre eljátszon a gondolattal: rendelni kéne valamit. De nem. Kicsit sem.

Régebben minden jobb volt? A Rayne deszkák biztosan. Az egykori Nemesis-nek, vagy a Demonseednek legendás grafikája volt, igazi egyéniségek voltak azok a lapok. 2017-ben meg tök jellegtelen, absztrakt izéket kapunk, ezek simán lehetnének a Mindless Longboards új évi grafikái is. A Darkside sorozatról meg csak annyit, hogy konkrétan egy Prism Skateboards logót tettek az összesre véletlenül, ezen röhög már a fél internet.

Advertisement

Talán majd nyáron kijön annak a koporsó formájú DH prototípus lapnak a végleges változata, ami egész izgi volt a karácsonyi kiárusításon. De annyira nem érdekes. Közben a Moonshine, a Landyachtz, de még a Valhalla, vagy a Bustin is lehagyja a Rayne-t designban, kreativitásban, marketingben, online videókban, mindenben. Kár értük.

Share This Story