longboard blog
longboard blog

Rég jelentkeztem, kipróbáltam milyen amikor többet deszkázom, mint amennyit beszélek róla, haha. Összejött pár dolog az utóbbi hetekben: lesz hamarosan Bustin Bruno Pro és Omen Trud, Abec 11 Retro Erniez, és Independent 159 kritika is.

Követtem persze a sportág híreit is az utóbbi időben, a legfontosabb posztokat megosztottam a Boardside Facebook oldalán. Amúgy is azt tervezem jövőre, hogy a napi híreket inkább ott lehet olvasni, ide csak a hosszabb posztok, meg a kiemelkedően izgalmas hírek kerülnek majd. Mint amilyen példáula Rayne idei karácsonyi játéka, ami nemcsak azért érdekes, mert a cég most mindenféle egyéb termékek gyártóival állt össze, és készített tömött Mikulás puttonyokat, hanem azért is, mert deszka fronton néhány 2015-ös teaser is szerepel a kínálatban.

Advertisement

Itt van rögtön a legérdekesebb: a jelek szerint új design-t kap a Rayne Amazon, ez a közkedvelt, és általában újrafúrva, topmountolva használt DH/freeride deszka. A vátoztatásokat ráadásul Mike Fitter Heavy Hitter végezte a lapon, azaz rövidebb wheelbase-re számíthatnak azok, akik szeretik a direktebb erőhatásokat a kerekeken freeride-hoz.

Advertisement
Illustration for article titled Rayne 2015-ös újdonságok a karácsonyi játékba rejtve

De van még itt Rayne snowskate (negyedik kép 1), POW surfer (valamilyen snowboard hibrid, első kép 3), egy új "street" Catalyst (első és második kép 2), ami a fotó szerint végre keskenyebb lehet, mint a techslide-ra tervezett eredeti. Na és itt vannak a 2015-ös Nemesis és Reaper grafikák (harmadik és negydik kép 2) is, meg a Facebookon már ronggyá osztott Double Otherside, a Darkside sorozat legkisebb, végre kerékvájatokkal szerelt darabja (harmadik kép, 1). Jó sok újdonság, izgalmas lesz év lesz megint a Rayne házatáján!

Advertisement
Illustration for article titled Rayne 2015-ös újdonságok a karácsonyi játékba rejtve

Share This Story

Get our newsletter