longboard blog

Négy videó, ami garantáltan meghozza a kedved az idei szezonhoz - BÚÉK 2017!

A Hilldanceren Palkó Attila annyira kedves posztban kért egy szezonnyitó videóválogatást, hogy nem lehet neki ellenállni. Igen, és ezzel újraindul a Boardside blog is a 2017-es szezonra, a szokásos tesztekkel, videókkal, hírekkel. Tavaly annyira felpörgött a magyar közösség, hogy nem győznék minden eseményről, rideról, találkozóról egyedül beszámolni, meg aztán ott van erre a Facebook. Ha valamit mégis szeretnétek itt a blogon is látni, küldjetek linkeket bátran!

És most lássuk, melyik az a négy videó, ami a Boardside szerint legnagyobbat csattan így a 2017-es szezon elején:

1. Caliber Trucks feat. Brian Bishop

A Caliber híresen profi videókat posztol évek óta, ez a dolgozat sem kivétel. Kaliforniai hangulat, zseniális filmes munka, zene, hatalmas energia, és száguldás. Eléggé meghozza a kedvet egy laza freeridera.

2. Loaded Raw Wednesdays 2016 Recap

Amikor a Raw Wednesdays sorozat elindult, azt hittem nem lesz benne ennyi szufla. A Loaded azonban már több, mint egy éve tolja a kontentot, minden szerda reggel, óramű pontossággal, a Loaded Ambassadors Youtube csatornáján. A setup általában valamelyik Tesseract, és Otang kerekek. Ez a válogatás a legjobb tavalyi Raw, azaz nagyjából vágatlan DH lesiklások gyűjteménye. Vérpezsdítő!

Moonshine on Candy Hill

A Seattle-i Moonshine Mfg. egykeréken gangolva rúgta be a 2017-es szezont. Két új dekkjük az Outlaw és az Elixir igazi, vadiúj csúcsmodellek, nemcsak grafikai faceliftek, mint ahogy néhány híresebb cégtől év elején megszoktuk. A Moonshine ráadásul az idei szezonra felépítette saját egyszemélyes marketing gépezetét is Nick Pappas személyében, aki olyan, mint a Loaded-os Ethan Cochard, csak kevesebbet hülyéskedik. Nick Puerto Rico-ban kezdte a szezont a Guajataca Downhill-en, ami az éves versenynaptár egyik első rendes, nemzetközi futama. Ez a videó kb. jól mutatja a helyi viszonyokat, hangulatot. Ajánlatos megtekinteni mielőtt kigurul az ember a helyi Petőfi, Ady, vagy Kossuth utcába a parkoló Skoda Octavia-k közé slideolgatni.

4. Loaded Boards - Limitations and Opportunities of a Freeman 

Van a Loaded-nak ez a trippes, filozofikus videós vonala, amiben több a szósz, mint a hús, amikor hosszabban mutatnak egy-egy szép havas hegycsúcsot, vagy terebélyes ősfát, mint David Attenborough bármelyik filmjében. A Loaded mesterien játszik a hangulatokkal. Nem kivétel ez a nemrég megjelent, Barcelona-ban forgatott filmecske sem. Gyönyörű, elgondolkodtató, a Banghrát pörgető kicsit pocakos szociológushallgató srác pedig elég vagány.

Share This Story