longboard blog
longboard blog
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mike V kiszállt az Elephant Skateboardsból 4!44!négy

Illustration for article titled Mike V kiszállt az Elephant Skateboardsból 4!44!négy

Körülbelül két hete jutott eszembe, hogy le kéne csekkolni az idei, azaz 2015-ös Elephant Skateboards lapokat. Megnéztem az oldalukat és egy erősen lecsökkentett kínálatot láttam összesen két féle lapot , a streetaxeot de már elefántos logo nélkül és pár darab streetdeszkát különféle méretekben. Ekkor kezdtem gyanakodni, hogy valami nem stimmel a dologgal.

Advertisement

Később Mike Valley facebookon válaszolt a kérdésemre akkor mi a helyzet most:

I’m no longer involved... I am doing Street Plant 100% independently — family owned and operated— No partners, no investors, no parent company... No one telling me what I can or can’t do with “my brand.”

Advertisement

Szóval az Elephant Skateboards az eddigi formájában a cégen belüli viták miatt megszűnt létezni és Mike most a Streetplant Brandet nyomja teljes erővel. ( A streetplant eddig Mike ruha+gördeszkás dvd márkája volt)

A Streetplantnek jelenleg 2 deszkája van , reméljük lesz majd több is.

Illustration for article titled Mike V kiszállt az Elephant Skateboardsból 4!44!négy
Advertisement

Mindkettőt 100 dolláros áron lehet megvásárolni ( street viszonylatban drágán) és hamarosan Európában is forgalmazni fogják őket.

Update 2015/09/03:

A concretewave.de oldalon már megvásárolhatóak a lapok

Share This Story

Get our newsletter