Megint érkezett pár cucc a szerkesztőségbe, gondoltam feldobok ide is pár fotót a közeljövőben várható tesztekről. Az írások nem a képek sorrendjében jönnek majd.

Omen Airship - A Seattle-i cég DH/Freeride zászlós(lég)hajója ez a 36,5 inch hosszú, 9,75" széles deszka. A Sugarból ismerős mély rocker konkávval, 24,5" és 28" között állítható tengelytávval, mély radial konkávval és rájaszárnyakkal készült ez a lap. Flex nincs benne semennyi sem, erről a 9 réteg fa konstrukció gondoskodik. Többet hamarosan a tesztből!

Omen minisugar - Csak 33" hosszú és 9" széles, ez a kis freeride deszka mégis egy valóságos ragadozó akár a hegyoldalban, akár a városban használod. 20"-es tengelytávjával fürge és jól kanyarodik alacsony sebességnél is, ráadásul mivel a teljes 33 inch hasznos állófelület, a magas, szélesebb álláshoz szokott riderek is jól érzik magukat rajta. A deszka 9 réteg vastag, a Sugar gyártósorával készült, így ugyanazt a konkávot kapta. Hogy hogyan freerideol, slideol, ugrik és cruise-ol, azt hamarosan megtudhatjátok a részletes kritikából!

Advertisement

Monarchy Trident 2 proto - sok víz lefolyt a Dunán azóta, hogy a debreceni Monarchy Longboards kihozta a Trident első prototípusát parafa maggal rétegelve. Az új verzió merevebb lett, csak fa van benne, meg persze jó kis rocker, valamennyi radial, és mélyebb kerékvájatok. Részletek és fotók hamarosan!

Rayne G-Mack pro model - Fat bottom konstrukció, radial és W huplik, szimmetrikus brick forma, rocker. Ééés igen! A Rayne is elkészítette a maga válaszát a brick trendre, és ez a kicsit kései válasz jó magasra tette a lécet mindenki másnak. A G-Mack 38" hosszú, 10" széles, és bizony nemcsak freeride-ra és downhillre, hanem akár dance-re, carvingra és freestyle-ra is hasznlható! Több infó majd a kritikából!